Opslagstavlen

Skolekort til 2018/2019

Der er nu sendt besked til alle dem, som ikke er berettiget til at få skolekort fra næste skoleår.

Har du ikke hørt fra Kørselskontoret betyder det derfor, at dit barn også har skolekort til skoleår 2018/2019, og skal passe godt på skolekortet i sommerferien, da det også skal benyttes efter sommerferien.

Hvis det er første gang der er søgt om skolekort, og har I ikke hørt fra Kørselskontoret inden den 16. juni, er skolekortet bevilget. Nye elever der er bevilget skolekort, og starter i 0. klasse efter sommerferien, eller elever der får ny distriktsskole i forbindelse med de skal i overbygningen, får udleveret skolekort senest den første skoledag efter ferien, hvis de er berettiget til kørsel.

Skulle der være spørgsmål til skolekort, kan Kørselskontoret kontaktes på tlf. 88 88 48 03. Der besvares dog ikke henvendelser om skolekort i ugerne 29, 30, 31 og 32.

God sommer

Kørselskontoret

Pia Uno Laursen den 22-06-2018

Bibliotekernes læsekampagne

Læs 4 bøger – og få 1

Børn mellem 7 og 14 år inviteres til at deltage i Sommerbogen Du skal selv kunne læse fire bøger og det må ikke være tegneserier eller billedbøger.

Hent en folder på biblioteket. Bibliotekaren hjælper dig gerne med at finde nogle gode bøger.

Skriv lidt om bøgerne i forlderen. Aflever folderen på biblioteket i betjent åbningstid og vælg en bog som præmie.

Husk! Mankan kun deltage én gang.

Du kan også deltage i Sommerbogen på www.biblo.dk og vinde endnu flere præmier. Deltag fra den 15. juni frem til den 25. august.

Se nedenstående link

Pia Uno Laursen den 15-06-2018
    Sidste skoledag 29.06.18. -  morgen SFO

Skoledagen starter denne dag kl. 09:00.

SFO har åbent til kl. 09:00 for vores SFO børn.
    Giver det udfordring for børn ikke tilmeldt SFO, kontakt da Signe Kure via intra senest onsdag 27. juni.
    Pia Uno Laursen den 13-06-2018
     Middelfart billedskole ny sæson september 2018

- se vedhæftede fil.
    Pia Uno Laursen den 13-06-2018

Kære ung (og forældre) i 6. kl.

Her et link til  program for næste sæson i Middelfart Ungdomsskole.

Vi har lavet en masse spændende tilbud, som giver dig oplevelser, venskaber og masser af sjov!

Du kan lære nye ting, blive endnu bedre til din interesse eller bare have det sjovt. Hvert eneste år, har vi kontakt med ca. 1600 unge mennesker, som tilmelder sig aktiviteterne eller gør brug af ungdomsskolens tilbud.

Du vil derfor med stor sandsynlighed både møde venner og møde nye bekendte.

#MiddelfartUngdomsskole   #SkyldIMangeVenskaber

Anders Bo Thorsted