Pia Uno Laursen den 27-06-2018

Nyt skoleår, nye køreplaner

I forbindelse med det nye skoleår, kommer der nye køreplaner.

Du kan allerede nu se buskøreplanerne for næste skoleår på Rejseplanen og FynBus.dk

Læs mere om ændringerne i de nye køreplaner her.

I Rejseplanens app til smartphones kan du desuden søge på dit eller dit barns rejse og tilmelde dig beskeder om forsinkelser eller ruteændringer, fx på grund af vejarbejde.

Se hvordan du gør på fynbus.dk/push

God sommer fra Kørselskontoret

Pia Uno Laursen den 26-06-2018

Du kan bestille skolemælk fra uge til uge - har du allerede abonnement på skolemælk, behøver du ikke læse videre!

Mælk er næring til læring, gør en sund madpakke komplet og giver energi til en lang skoledag. Som forælder kan du være med til at holde fast i gode spise- og drikkevaner.

Bestil skolemælken på www.skolemaelk.dk senest mandag den 30. juli og få mælk fra skolestarten.

- se vedlagte folder

Pia Uno Laursen den 15-06-2018

Bibliotekernes læsekampagne

Læs 4 bøger – og få 1

Børn mellem 7 og 14 år inviteres til at deltage i Sommerbogen Du skal selv kunne læse fire bøger og det må ikke være tegneserier eller billedbøger.

Hent en folder på biblioteket. Bibliotekaren hjælper dig gerne med at finde nogle gode bøger.

Skriv lidt om bøgerne i forlderen. Aflever folderen på biblioteket i betjent åbningstid og vælg en bog som præmie.

Husk! Mankan kun deltage én gang.

Du kan også deltage i Sommerbogen på www.biblo.dk og vinde endnu flere præmier. Deltag fra den 15. juni frem til den 25. august.

Se nedenstående link